مدیر جهاد کشاورزی هرسین در گفتگو با دیوانگاه:

نانوایی های متخلف پلمپ می شوند/ تغییرات ناگهانی دستمزدها و ثابت مانده قیمت نان از علل اصلی بروز تخلف است

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 31340|08:13 - 1402/02/28
نسخه چاپی
نانوایی های متخلف پلمپ می شوند/ تغییرات ناگهانی دستمزدها  و ثابت مانده قیمت نان از علل اصلی بروز تخلف است
مدیر جهاد کشاورزی هرسین گفت: افزایش و تغییرات ناگهانی دستمزدها و اجاره بها و تصاعدی شدن هزینه حامل های انرژی به معضلی برای صاحبان نانوایی ها تبدیل شده است در حالی که قیمت نان ثابت مانده است و این عوامل باعث بروز تخلف در جهت تامین هزینه ها شده است.

دکتر سیامک الیاس پور در گفتگو با خبرنگار   دیوانگاه با اشاره به علل تخلف نانوایی ها و میزان برخورد های صورت گرفته با آنها اظهار داشت:  در خصوص تخلف نانوایی ها موارد عدیده ای می ‌تواند می‌تواند مطرح باشد کهاز آن جمله می‌توان به افزایش استفاده از کارت های غیر جهت بالا بردن تراکنش و در ادامه استفاده از یارانه ۳۰ درصدی پرداختی،  کم فروشی در وزن نان، فروش خارج از شبکه نان و آرد و ایجاد بنگاه های نان خشکه فروشی، خرید های خانوادگی،  عدم رعایت ساعات پخت و عدم نصب ساعات کاری و نرخ فروش اشاره کرد

 

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین افزود: از علل بروز این تخلفات در سال های اخیر می توان به افزایش و تغییرات ناگهانی دستمزدها و اجاره بها و  تصاعدی شدن هزینه حامل های انرژی به معضلی برای صاحبان نانوایی ها تبدیل شده است در حالی که قیمت نان ثابت مانده است و این عوامل باعث بروز تخلف در جهت تامین هزینه ها شده است.

 

 

وی خاطرنشان کرد: دولت باید تدبیری بیندیشد که راه های تخلف مسدود شود و مشوق‌های برای این صنف در نظر گرفته شود، ما معتقدیم که اگر دولت برای هر خانوار یک کارت اعتباری با سقف خرید مشخص تعیین نماید نانوایی ها دچار این تخلفات نمی شوند.

 

 

الیاسپور با بیان اینکه در هفته گذشته 9نانوایی به تعزیرات حکومتی معرفی شده است و در این زمینه حدود ۳۶ میلیون تومان جریمه شده اند اظهار داشت با نانوایی های متخلف حتی در حد پلمپ نانوایی برخورد خواهد شد.

 

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین در خصوص علت کاهش سهیمه برخی نانوایی ها افزود: این موضوه مربوط به ساعات پخت نان می باشد که در سامانه مربوطه این موضوع از طریق کارتخوان هایی که در نظر گرفته شده رصد میشود  و آن نانوایی هایی که ساعات پخت را به خوبی رعایت کنند و تراکنش آنها صحیح باشد تشویق میشوند.