پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه18:55 - 1399/04/10

افزایش ۲۰ درصدی تولید گندم و جو نسبت به سال گذشته در هرسین

مدیر جهاد کشاورزی هرسین از افزایش 20درصدی برداشت محصول گندم و جو در سطح مزارع شهرستان خبر داد.

مهندس بابک قاضی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسیندر گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت: هرسین یکی از قطب های مهم تولید محصولات کشاورزی در استان کرمانشاه می باشد که در سال زراعی جاری 36500تن گندم از سطح 12هزار هکتار از مزارع شهرستان برداشت شده است.

 

 

وی با بیان اینکه در بحث تولید محصول جو در شهرستان حدود  ۱۱۰۰۰ تن جو در سطح ۷۰۰۰هکتار اراضی آبی و دیم برداشت شده است افزود: سطح تولید نسبت به سال زراعی گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش داشته است.

 

 

مدیر جهاد کشاورزی هرسین تصریح کرد:  سطح مناسب بارندگی در منطقه، مدیریت صحیح و افزایش سطح کشت از عمده عوامل موثر بر افزایش سطح تولید محصول محسوب می گردد.