علیرضا یاریپور سرپرست جهاد کشاورزی هرسیندر گفتگو با خبرنگار دیوانگاهاز آغاز برداشت محصول پیاز در شهرستان هرسین خبر داد و اظهار داشت: امسال 350 هکتار پیاز در شهرستان هرسین کشت شده، که این میزان کشت نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش داشته است.
وی افزود: امسال متوسط عملکرد پیاز را در مزارع شهرستان هرسین حدود 55 تن در هکتار است و پیش بینی میشود امسال نزدیک 20 هزار تن پیاز در این شهرستان تولید شود.
سرپرست جهاد کشاورزی هرسین تصریح کرد: پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز است که این محصول به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد.
یاری پور در ادامه اظهار داشت: محصول تولیدی برای مصرف روانه بازارهای استان های همجوار میشود و تنها 10درصد این محصول صادر میشود.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات پیازکاران شهرستان افزود: نبود واحدهای فراوری مرتبط با پیاز و سردخانه برای نگهداری و انبار پیاز در فصل برداشت سبب میشود تا قیمت پیاز در فصل برداشت در پایین ترین میزان خود باشد و این مسئله کشاورزان را از درآمدهای کشت پیاز بی بهره کرده و بیشتر سود آن به جیب دلالان میرود .
گفتنی است برداشت پیاز در اوایل شهریور ماه در شهرستان هرسین شروع شده و تا اواسط مهر ماه ادامه خواهد داشت.