مهندس علیرضا یاری پور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین در گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت: برداشت گل محمدی در مرحله پایانی است و سطح زیر کشت آن شهرستان حدود۷۰ هکتار می باشد.
وی افزود: متوسط عملکرد گل محمدی ۲/۵تن در هکتار می باشد و سالیانه حدود۱۷۵تن گل تولید می شود
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاطرنشان کرد: از هر کیلوگرم گل ۲لیتر گلاب بدست می آید یعنی بطور متوسط ۳۵۰هزار لیتر گلاب در شهرستان تولید می گردد و سالیانه ۲۲کیلوگرم اسانس گل نیز تولید شده که عمدتاً در صنایع عطر سازی مصرف می شود.
یاری پور اظهار داشت: ارزش اقتصادی هر کیلو گرم اسانس را بالغ بر ۴۰میلبون تومان است و اسانس تولیدی اکثرا به خارج از کشور صادر می گردد.
وی با بیان اینکه از سایر فرآورده های گلاب گیری آجر معطر شومینه؛ شربت گل ؛مربای گل _وگل خشک می باشد افزود: با توجه به ارزش اقتصادی بالای فرآورده ها توسعه این نوع کشت می تواند موجب بهبود شرایط اقتصادی شهرستان گردد