پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه08:09 - 1400/03/09

برداشت 175تن گل محمدی از مزارع شهرستان هرسین/ تولید۳۵۰تن گلاب در شهرستان

مدیر جهاد کشاورزی هرسین از برداشت 175تن گل محمدی از مزارع شهرستان خبر داد.

 مهندس علیرضا یاری پور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین در گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت:  برداشت گل محمدی   در مرحله پایانی است و سطح زیر کشت آن شهرستان حدود۷۰ هکتار  می باشد.

 

وی افزود:  متوسط عملکرد گل محمدی ۲/۵تن در هکتار می باشد و سالیانه حدود۱۷۵تن گل تولید می شود 

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاطرنشان کرد:  از هر کیلوگرم گل ۲لیتر گلاب بدست می آید یعنی بطور متوسط ۳۵۰هزار لیتر گلاب در شهرستان تولید  می گردد و سالیانه ۲۲کیلوگرم  اسانس  گل نیز تولید شده  که عمدتاً در صنایع عطر سازی مصرف می شود.

 

یاری پور اظهار داشت:  ارزش اقتصادی هر کیلو گرم اسانس را بالغ بر ۴۰میلبون تومان  است و  اسانس تولیدی اکثرا به خارج از کشور صادر می گردد.

 

وی با بیان اینکه  از سایر فرآورده های گلاب گیری  آجر معطر شومینه؛ شربت گل ؛مربای گل _وگل خشک  می باشد افزود: با توجه به ارزش اقتصادی بالای فرآورده ها توسعه این نوع کشت می تواند موجب بهبود شرایط اقتصادی  شهرستان  گردد