پایگاه خبری تحلیلی دیوانگاه07:17 - 1395/06/11
رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه:

قصرشیرین با تلاش نمایندگان کرمانشاه به لایحه مناطق آزاد الحاق شد

نماینده مردم شهرستان های صحنه، کنگاور و هرسین گفت: متاسفانه تاکنون دولت به دلایلی قصرشیرین را منطقه آزاد اعلام نکرده بود ولی نمایندگان کرمانشاه با تلاش خود وارد عرصه شدندکه در نهایت منجر به پذیرش دولت شد.

به گزارش خبرنگار دیوانگاه، " حاج حسن سلیمانی " در گفتگو باامروله،  با اشاره به تاثیر نمایندگان برای فراهم شدن امکانات منطقه آزاد قصر شیرین عنوان کرد : یکی از وظایفی که نمایندگان بر عهده دارند نظارت بر عملکرد دولت و وزار می باشد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه در مناطق مختلفی مناطق ویژه اقتصادی را دولت با مطالعات ، بررسی ها و پیش بینی هایی که دارد را تصویب می کند تصریح کرد : در مورد قصر شیرین هم مقامات مختلفی قبل از سفر رئیس جمهور به این منطقه سفر داشتند و مطالبات را بیان کردند و اقتضای محلی هم ایجاد شده است.

 

سلیمانی خاطر نشان کرد : متاسفانه تاکنون دولت به دلایلی قصرشیرین را منطقه آزاد اعلام نکرده بود ولی نمایندگان کرمانشاه با تلاش خود وارد عرصه شدندکه منجر به پذیرش دولت شد . روز گذشته آقای شریعت مدار به آقای ترکان برای فراهم کردن مقدمات و لایحه را انجام داند و همه ما دنبال این هستیم که هر زودتر این مسئله به سرانجام برسد.

 

نماینده مردم شهرستان های صحنه ، کنگاور و هرسین گفت : تا کنون این مسئله مصوب و اعلام نشده ودر حال انجام اقدامات مربوط هستیم .