به گزارش دیوانگاه ،حجت الاسلام والمسلمین بهزاد پیروز فر در مراسم چهلمین روز شهادت سید حسن نصرالله و سرتیپ پاسدلر عباس نیلفروشان و شهدای مقاومت در سخنانی اظهار داشت: هر جا نامی از صبر و استقامت به میان میآید اسم حصرت زینب کبری سلام الله علیها به عنوان اسوه صبر و استقامت می درخشد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه افزود: رسول گرامی اسلام در توصیف این فضیلت اخلاقی میفرماید: صبر بر سه قسمت است و اولین مرتبه صبر، صبر بر مصیبت است و تکلیف و وطیفه ما در این دنیایی که سختی و مشقت در آن است صبر و استقامت در برابر سختی ها و راضی بودن به رضای خداوند متعال است.
وی خاطرنشان کرد: این مجلس و محفل به نام و یاد شهیدی منعقد شده است که اسوه ایمان، تقوا و صبر و استقامت در این دنیا بود و تا پای جان برای اعتلای پرچم اسلام استقامت کرد و همه فرماندهانی که در این راه به شهادت رسیدند.
پیروز فر اظهار داشت: این شهید بزرگوار یک عمر مجاهدت در راه خدا کرد و در برابر دشمنان خدا مقاومت کرد و صبر و استقامت داشت.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه افزود: دشمنان ما از فرهنگ ها و ارزش های دینی که در بین جامعه و جوانان ماست ترس و واهمه دارند، آنچیزی که ما در مکتب اسلام فرا گرفته ایم فرهنگ شهادت طلبی و حفظ ارزش هایدالهی است.
وی تصریح کرد: امروز مکتب سید حسن نصرالله و مکتب حزب الله در میان جوانان ما هست و این نقطه امیدی است که با همدلی و صبر و استقامت در برابر دشمنان می ایستیم و آنان را محکوم به شکست می کنیم.
شهید سید حسن نصرالله اسوه صبر و استقامت بود
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: این مجلس و محفل به نام و یاد شهیدی منعقد شده است که اسوه ایمان، تقوا و صبر و استقامت در این دنیا بود و تا پای جان برای اعتلای پرچم اسلام استقامت کرد و همه فرماندهانی که در این راه به شهادت رسیدند.
آخرین مطالب
- ■نیویورکر: هر توافق ممکن با ایران برای ترامپ تحقیرآمیز است
- ■نگاه علمی و مسئلهمحور به موضوعات اجتماعی ضروری است
- ■اولین پیام دبیر شورای عالی امنیت ملی؛ عقبنشینی در کار نخواهد بود
- ■آرامش و معیشت مردم در اولویت است
- ■بهسازی و روکش آسفالت کمربندی جنوبی شهر هرسین
- ■موضوع اختلافی در توافق احتمالی ایران و آمریکا چیست؟
- ■پرویز قلیچخانی درگذشت
- ■مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان هرسین
- ■بقایی: موضوع هستهای و آزادسازی پولهای بلوکه شده در یادداشت تفاهم 14 بندی قرار دارد
- ■ خروش مردم هرسین به شب هشتاد و دوم حماسه رسید
پربیننده ترین ها
- ■شهید رئیسی به معنای واقعی کلمه ولایتمدار و ولایت پذیر بود.
- ■حماسهآفرینیهای ملت ایران بار تکلیف مسئولان را سنگینتر میکند/ در مقاومت منحصر به فرد مقابل دو ارتش تروریست جهانی هستیم
- ■صیانت و حفظ منابع طبیعی وظیفه همگان است
- ■با تکرار تجاوز دشمن، جنگ را فرامنطقهای میکنیم
- ■دستگاه های دولتی با حداکثر توان به مردم خدمت کنند
- ■شگفتیهای پدافند هوایی در انتظار خطای محاسباتی دشمن
- ■مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان هرسین
- ■مراسم دومین سالگرد شهید جمهور و شهدای خدمت در هرسین
- ■ خروش مردم هرسین به شب هشتاد و دوم حماسه رسید
- ■بی احتیاطی در روشن کردن آتش خسارت جبران ناپذیری به منابع طبیعی می زند
- ■پرویز قلیچخانی درگذشت
- ■موضوع اختلافی در توافق احتمالی ایران و آمریکا چیست؟
- ■بقایی: موضوع هستهای و آزادسازی پولهای بلوکه شده در یادداشت تفاهم 14 بندی قرار دارد
- ■بهسازی و روکش آسفالت کمربندی جنوبی شهر هرسین
- ■آرامش و معیشت مردم در اولویت است

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد