صابر فتاحی در گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت: ششمین طرح سرشماری عمومی کشاورزی از ۱۲ آبان ماه شروع و اجرای آن به مدت ۴۵ روز ادامه دارد.
رئیس اداره جهاد کشاورزی هرسین افزود: اجرای سرشماری عمومی بخش کشاورزی در واقع به روز کردن اطلاعات و آمار در این حوزه برای برنامهریزیهای دقیق در راستای توسعه است.
وی تصریح کرد: طرح سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ شهرستان هرسین همزمان با سراسر کشور از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۲ با ۸ مامور سرشماری و تعدادی دیگر از اعضای ستاد سرشماری عمومی کشاورزی شروع شده است و تا تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶ حدود ۴۰ درصد از روستاها سرشماری شدهاند.
.
فتاحی با اشاره به اینکه این شهرستان هرسین از قطبهای کشاورزی استان به شمار میرود، اظهار داشت: نتایج این سرشماری زمینهساز توسعه شهرستان، تکمیل زیرساختهای کشاورزی، برنامهریزی و تصمیمگیریهای مؤثر برای آینده بخش کشاورزی و سایر زیربخشهای آن خواهد بود.
پیشرفت ۴۰درصدی طرح سرشماری کشاورزی در هرسین
رئیس اداره جهاد کشاورزی هرسین از پیشرفت ۴۰درصدی سرشماری کشاورزی دراین شهرستان خبرداد.
آخرین مطالب
- ■جشن بزرگ میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در هرسین+تصویر
- ■تجلیل از قهرمانان ملی، ورزشی و مادران و همسران شهدا در هرسین
- ■زن ایرانی ادامهدهنده شعله فاطمی است
- ■نصب حفاظ درمحوطه تاریخی سراب هرسین
- ■خلع ید اراضی ملی پلاک گوهره بیستون
- ■پلمب دو آرایشگاه زنانه در هرسین
- ■اجرای مرحله اصی رزمایش الی بیت المقدس 16در هرسین+تصویر
- ■رزمایش الی بیت المقدس16در منطقه قلعه جوق هرسین برگزار می شود
- ■یادداشت/جایگاه مجلس و نقش آن در اداره کشور
- ■تجلیل از برترین های بسیج در جشنواره مالک اشتر هرسین+تصویر


نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد