دنیا در سوگ سید خراسانی؛

قلب ۹۰ میلیون ایرانی آزاده خاک می‌شود

سرویس: اخبار هرسینکد خبر: 32551|15:27 - 1405/04/13
نسخه چاپی
قلب ۹۰ میلیون ایرانی آزاده خاک می‌شود
این روزها و در مراسم تشییع پیکر آسمانی ولی امر مسلمین جهان دنیا داغدار است و حال و هوای ایران امام رضایی، عجیب غم‌بار است.

به گزارش دیوانگاه ،به نقل از «مرصاد»؛ تصور می‌کردم برای دختری که پدر از دست داده است دنیا به ایستگاه آخر رسیده و هرگز غمی بالاتر از غم از دست دادن پدر تجربه نخواهد شد، اما نهم‌ اسفند ۱۴۰۴ ثابت کرد که داغ پدر در مقابل شهادت رهبر تحمل‌پذیرتر بود.

 این احساس نه فقط مختص من که زبان حال میلیون‌ها نفر انسان آزاده‌ای است که شاید هنوز هم در شوک بزرگ شهادت رهبر عزیزشان‌ به سر می‌برند. همان‌هایی که هنوز هم منتظر اقتدا به امام شهیدشان‌ هستند و در هر مناسبتی در انتظار فرمان رهبر شهیدند.

بعد از گذشت بیش از چهار ماه باز هم این غم، تازه مانده و صد البته همچنان بر دوش ملت ولایتمدار ایران و دیگر انسان‌های آزاده جهان سنگینی خواهد کرد شاید بخشی از علت سنگینی این داغ بزرگ، خشم فروخورده‌ یک ملت آزاده است که خواهان انتقام سخت رهبر شهیدشان‌ هستند.

قلب ۹۰ میلیون ایرانی آزاده خاک می‌شود

 

اکنون و در این لحظه از تاریخ، تهران میزبان خیل عظیمی از عزاداران و خون‌خواهان‌ امام شهید نه تنها از جای‌جای ایران امام رضایی بلکه از اقصی نقاط دنیا است.

تهران تاکنون چنین جمعیتی را به خود ندیده است جمعیتی که چشمشان به دهان خلف شایسته قائد شهید امت است؛ جمعیتی که حزب‌الله را تشکیل داده‌اند همان‌ها که طبق آیه ۵۶ سوره مائده هُمُ الْغَالِبُونَ هستند.

اکنون و در این لحظه از تاریخ، آزادگان عالم یک پیام را به جهان مخابره می‌کنند: ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد و این یک شعار نیست آغاز یک مکتب است مکتبی که اجازه نخواهد داد خون رهبر روزه‌دار شهید ما در آن پایمال شود.

 

 

این خیل عظیم جمعیت حاضر در پایتخت یک پیام روشن را به دنیا می‌دهند که پشت سر ولایت، راه رهبر شهید‌شان را ادامه خواهند داد و در این مسیر حاضرند جان‌فدایی کنند.

مردم ایران اسلامی که لباس مشکی عزای رهبر مظلوم مقتدرشان‌ را بر تن دارند با برافراشتن پرچم سرخ، خون‌خواهی سید علی را مطالبه می‌کنند و با این اجتماع عظیم فریاد می‌زنند: وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد...

امشب و در این هفته دنیا جلوه‌ای از بزرگ‌ترین اجتماعات مردمی را در تهران، قم و مشهد به چشم خود خواهد دید؛ اجتماعی که اعلام می‌دارد مردم مبعوث شده ایران امام رضایی برای فتح قله، پشت سر سید مجتبی حسینی خامنه‌ای حرکت خواهد کرد و در این مسیر به غیر از ولی‌فقیه زمانه با هیچ یک از مسئولان نظام عقد اخوت نبسته است.

مردم پای کار انقلاب اسلامی با حضور در این همایش عظیم آزادگی به خون‌خواهی رهبر شهیدشان‌ آمده‌اند که اعلام کنند پای میز مذاکره مسئولان وامدار نظام حواسشان به خطوط قرمز باشد مبادا بار دیگر از لسان‌ مقامی بشنویم که نظر ولی فقیه زمانه باید کارشناسی شود.

این مسئولان وامدار نظام و ملت به هوش باشند که پشتوانه رهبر انقلاب اسلامی، یک ملت آگاه و بصیر است ملتی که جسارت هر مقام بی‌اطلاع از حدود خود را با پاسخی سخت مواجه خواهند ساخت.

 

 

قلب ۹۰ میلیون ایرانی آزاده خاک می‌شود

 

ملتی که اکنون در میادین تهران حضور دارند تنها به فرمان حفظ اتحاد مقدس رهبر انقلاب است که در مقابل کارشکنی‌های مسئولان سکوت کرده‌اند اما امان از روزی که حکم جهاد تبیین و افشا، حکم جهاد برخورد با مسئولی که ترک فعل می‌کند، حکم جهاد دفاع از موازین انقلاب صادر شود در آن روز هیچ جای دنیا برای این دسته از مسئولان امن نخواهد بود.

پیام حضور همین لحظه و همین روزهای ملت آزاده ایران به دنیا این است که به پشتوانه رهبر انقلاب، در مقابل هیچ ابرقدرتی سر تسلیم فرود نخواهند آورد و شمارش معکوس برای تحقق شروط مذاکره را مدت‌هاست آغاز کرده‌اند؛ هرچند که آگاهند شماری از مفاد این تفاهم‌نامه مردود، از قبل نیز نقض شده است.

مردم بصیر ایران امام رضایی امروز آمده‌اند که با فرزند رهبر شهید انقلاب تجدید بیعت کنند و خود را علمداران‌ انقلاب بخوانند همان‌هایی که ماه رمضان را به محرم‌الحرام رسانده‌اند رمضانی که در آن علی زمانه را از دست دادند اما نمی‌گذارند در محرم‌الحرام حرف حسین زمانه بر زمین بیفتد... لبیک یا خامنه‌ای لبیک یا حسین (ع) است.

صبا مرجانیان؛ سردبیر شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد 

انتهای خبر/

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد