به گزارش خبرنگار دیوانگاه، به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر و روز مقاومت و پیروزی صبح امروز همزمان با سراسر کشور زنگ مقاومت در مدارس شهرستان هرسین و به صورت نمادین با حضور فرماندار، فرمانده سپاه و رئیس آموزش و پرورش شهرستان در مدرسه ابتدایی حضرت زینب(س) به صدا در آمد.
در این مراسم محمدی فرماندار شهرستان با تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 8 سال دفاع مقدس و شهدای عملیات بیتالمقدس، اظهار داشت: پیروزی رزمندگان در فتح خرمشهر نقطه آغاز پیروزیهای ایران در این جنگ تحمیلی بود.
وی با اشاره به اینکه فتح خرمشهر یکی از نعمتهای بزرگ خداوند بود، گفت: حماسه آزادسازی خرمشهر از وقایع مهم در دوران هشت سال دفاع مقدس بوده است.
در ادامه این مراسم میرزائیان مدیر آموزش و پرورش شهرستان ضمن تشکر از حضور مسئولین و گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر اظهار داشت همه وظیفه داریم نسل جدید را با رشادت ها، فداکاری ها و ایثارگری های جوانان و رزمندگان آشنا کرده و فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه و محیط های آموزشی حفظ و احیا کنیم.
وی با بیان اینکه افتخارآفرینی های نظام جمهوری اسلامی توسط خون شهدا به ثبت رسیده است، افزود: امروز جوانان ایران اسلامی در ادامه جوانان آن روزگار در سنگر تعلیم و تربیت با تحصیل علم و دانش و فتح قله های علمی برای این کشور عزت و افتخار می آفرینند.
در ادامه این مراسم از یک فرزند جانباز تقدیر به عمل آمد
به مناسبت سوم خرداد؛
زنگ مقاومت در مدارس هرسین نواخته شد+تصویر
زنگ مقاومت و پیروزی به مناسبت سوم خرداد در مراسمی با حضور مسئولان در مدارس شهرستان هرسین به صدا در آمد.
آخرین مطالب
- ■امید آفرینی و فرصت سازی از اهداف جشنواره پیاز و گردو در هرسین
- ■تشییع پیکر شهدای مقاومت نقشه های دشمنان را خنثی کرد
- ■مردمی بودن و نگاه به توسعه از اولویت های ارزیابی مدیران است
- ■حضور یک نماینده از هرسین در رقابت های لیگ فوتسال استان
- ■غبارروبی مسجد امام حسن مجتبی (ع) در هرسین
- ■رمضان ماه عبادت، استغفار، همدلی و ایثار است
- ■شورای مهارت آموزی و فنی و حرفه ای باید فعال شود
- ■تصاویر زیبا از بارش برف در هرسین
- ■ما پیرو مکتبی هستیم که با ظلم سازشی ندارد
- ■مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در هرسین برگزار شد+عکس و فیلم


نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد